Golfcursussen zijn er in overvloed. Maar vaak worden deze georganiseerd door de vaste golfschool van de bijbehorende golfbaan. Deze zijn vele malen duurder dan onze 2 daagse weekendcursus. Omdat ‘Nu GVB halen’ met 15+ golfbanen samenwerkt, kunnen wij je een professionele golfcursus aanbieden voor een aantrekkelijke prijs én haal je zelfs meteen je officiële GVB.

golfcursus

Leer de golfbasics tijdens onze golfcursus

Onze PGA golf professionals leren je tijdens onze GVB golfcursus de basics van golf. Je gaat het hele weekend de golfbaan op. Golfen leer je door daadwerkelijk te doen. Samen met de golfprofessional worden alle aspecten van het golfspel belicht en geoefend. Van de ‘swing’ tot aan het ploeteren in de bunker.

golfcursus behaald

Wat gebeurt er na de golfcursus?

Aan het einde van de golfcursus doe je mee aan het officiële theorie examen. Als aanloop hierop kun je nog meedoen met de optionele theorieles. Beantwoord je de vragen naar voldoende, dan krijg je van ons je baanpermissie thuisgestuurd. Met de baanpermissie ben je welkom op vrijwel alle golfbanen in Nederland om te oefenen.

GVB halen registratie

Je GVB thuisgestuurd

Loop in je eigen tijd een ‘9 holes’ met een vriend of vriendin en laat je scorekaart ‘stempelen’. Stuur dit op naar het adres van ‘Nu GVB halen’. Je krijgt dan zo snel mogelijk je officiële GVB-pas thuisgestuurd.