De golflessen van ‘Nu GVB Halen’ zijn uniek in zijn soort, omdat wij professionele lessen toegankelijk maken. Hierbij streven we naar een betaalbare prijs met locaties door heel Nederland en wanneer het jou uitkomt. Niet alleen maak je op een leuke manier kennis met de golfsport, maar je kunt volgende week al met je GVB op zak de golfbaan op!

Golflessen

Een golfles die bij jou past

Het paradepaardje van ‘Nu GVB halen’ is onze weekendcursus. Met deze snel cursus kun je in 1 weekend jouw golfvaardigheidsbewijs halen. Onze golfcursus bevat alles wat je nodig hebt. Alles is inbegrepen, bij ons geen onverwachte kosten.

  • 12 uur golfles
  • Lesmateriaal
  • 100% succesgarantie
  • Theorie-examen
  • NGF-registratie

 

GVB halen

Golflessen voor iedereen!

De golflessen van ‘Nu GVB halen’ worden gegeven door PGA golf Professionals. Zij behandelen alle aspecten van golf en geven je advies op maat. In tegenstelling tot sommige elitaire golfscholen wil ‘Nu GVB halen’ golf voor iedereen toegankelijk maken. Daarom werken wij altijd samen met de modernere golfbanen van Nederland. Door deze samenwerking blijft de kwaliteit hoog maar de prijs laag. Bekijk hier alle golflocaties en kies voor een golfles bij jou in de buurt!

5_Putting_NoCaption

Inhoud cursus en kosten golflessen

Wij bieden een complete cursus aan. Daarom is bij ons alles inclusief en met 100% garantie. Behalve lunches en consumpties bij ons geen verrassingen! Zo zit het theorie examen ook gewoon inbegrepen. De kosten van onze golflessen om je GVB te halen bedragen in totaal € 249. Dit is inclusief €60 examengeld en €79 NGF-registratie. Zoals we al zeiden: bij ons geen verrassingen!