Waar heb ik een golfvaardigheidsbewijs voor nodig?

Golfvaardigheidsbewijs NGF pas

Een golfvaardigheidsbewijs is een pasje die jou toegang geeft tot alle golfbanen in Nederland. Dit pasje bewijst dat de houder alle basisprincipes van het golfspel beheerst. En is een vereiste om op golfbanen te mogen spelen. Het pasje is gecertificeerd door de Nederlandse Golf Federatie (NGF) en is internationaal geaccepteerd.

 

golfvaardigheidsbewijs

Hoe haal ik mijn golfvaardigheidsbewijs?

Door onze golfcursus te volgen leer je alle basisprincipes van het golfspel onder leiding van onze ervaren golfprofessional. Chippen, pitchen, de swing en natuurlijk de etiquetteregels! Na afloop van de cursus ontvang je een officiële NGF Baanpermissie en lidmaatschapspas. Hiermee ben je klaar om aan je handicap te gaan werken!

Volg onze weekendcursus die uit 2 dagen golfles bestaat. Hiermee haal je je GVB al in één weekend, waardoor je volgende week al lekker kunt beginnen met spelen.

  • Vrijdag & zaterdag (10:00-16:30)
  • Zaterdag & zondag (10:00-16:30)
golfvaardigheidsbewijs

Aanvullende theoriecursus

Om baanpermissie te halen moet je eerst het GVB theorie examen afronden met een voldoende. Aan het einde van onze GVB cursus zul je deze dan ook afleggen. Wil je extra zekerheid? Doe dan mee met onze aanvullende theoriecursus van 2 uur waarin de professional alle regels van het golfspel aan je uitlegt. Je kunt je natuurlijk ook thuis inlezen en voorbereiden. De keuze is aan jou. Scoor je een voldoende? Gefeliciteerd, dan heb je baanpermissie!

GVB halen registratie

In je eigen tijd een golfvaardigheidsbewijs

Je kunt nu in je eigen tijd en tempo een ‘9 holes’ gaan spelen. Laat je scorekaart aftekenen en stuur de kaart naar ons op. Wij zetten je baanpermissie dan om naar een GVB/golfvaardigheidsbewijs.