Je GVB halen in 1 dag? Dat doe je met onze 1 daagse GVB cursus. Met deze cursus krijg je 1 hele dag golfles van onze golfprofessional en leg je het officiële NGF theorie examen af. Aan het einde van de dag ben je (mits je goed je best doet) klaar om zelfstandig verder te gaan met golf. Daarnaast ontvang je een officiële landelijke(!) NGF Baanpermissie en lidmaatschapspas.

kosten-gvb-halen

Je GVB halen in 1 dag

Met deze cursus krijg je een volle dag les van een PGA/NGF golfprofessional en leer je de basis van het golfspel. Je gaat onder andere zelf aan de slag met: chippen, putten en het allerleukste: je swing! Je leert spelen met de clubs in verschillende situaties. Want wat doe je als je bal in de bunker terecht komt? Aan het einde van de dag heb je voldoende kennis om zelfstandig verder te gaan met golf. De cursus is inclusief leenmaterialen.

Het programma

  • 09.30 uur Ontvangst bij de Golfschool
  • 10.00 uur Les chippen, pitchen & putten
  • 13.00 uur Lunch
  • 14.00 uur Vervolg cursus, swingen op de driving range
  • 15:00 uur Baanles / praktijktest
  • 17:00 uur Theorie examen
  • 18:00 uur Einde programma
foto golfbaan

Het theorie examen

Aan het einde leg je het officiële NGF theorie examen af. Dit zijn 30 vragen waarvan je er 23 goed kunnen beantwoorden. Deze vragen gaan grotendeels over de golfregels. Bij inschrijving krijg je van ons alle informatie die je nodig hebt om je goed te kunnen voorbereiden.

Praktijktest

Bij de 1 Daagse GVB cursus geldt geen 100% slagingsgarantie. Deze mogen wij hier helaas niet garanderen. Maar maak je geen zorgen. Tijdens de baanles kijkt de golfprofessional aan de hand van een kleine praktijktest of jij voldoende scoort voor Baanpermissie. Wees gerust: het slagingspercentages ligt rond de 80%. Dus doe goed je best tijdens de cursus! Mocht de golfprofessional je net niet goed genoeg vinden dan behaal je helaas niet je GVB (je NGF-Baanpermissie) in 1 dag maar moet je nog een keertje terugkomen.

prijs-gvb-halen

NGF Registratie

De registratie van je GVB

Als jij de cursus afsluit met een voldoende dan haal jij je GVB (golfvaardigheidsbewijs). Dit is een landelijke NGF baanpermissie die je zelfstandig kan omzetten naar je eerste handicap 54. Je GVB word verstrekt en tot 1 januari 2021 geregistreerd door Golf Pro-Motion. Daarna kan je maandelijks opzeggen. Ook krijg je toegang tot de Golf.nl App van de NGF waarmee je makkelijk je scorekaarten kan invoeren en verwerken.

snel-gvb-halen

Onze locaties

Wil jij makkelijk & snel je golfvaardigheidsbewijs halen? Er is altijd een GVB cursus bij jou in de buurt. Bekijk de cursusdata en kies uit onze toplocaties: Apeldoorn, Arnhem, Amsterdam, Amersfoort, Breda, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Rotterdam, Utrecht en natuurlijk Zwolle. Om te kijken waar je mee kan doen met een 1 daagse GVB cursus klik je hier