gvb halen in een weekend

De snelste weg naar je GVB: in slechts 1 weekend!

Helaas weten veel Nederlanders de weg naar de golfbaan niet te vinden. Veel golfbanen hebben nog een elitair randje en proberen je het liefst dure privélessen te verkopen. Het kan dan maanden duren voordat je jouw GVB hebt behaald. Dat kan natuurlijk anders! Met onze cursus kun je jouw GVB halen in een weekend!

gvb halen weekend

Ook je GVB halen in een weekend?

Wij begrijpen dat tijd een kostbaar goed is en daarom hebben wij onze GVB halen in een weekend ontwikkeld. Je gaat met maximaal 8 andere onervaren cursisten de baan op en leert  spelenderwijs de basics van het golfspel. Denk aan chippen putten, pitchen en een krachtige swing. Dit alles onder begeleiding van een PGA erkende golfprofessional. Op deze manier kun je jouw GVB halen in een weekend!

Golf voor iedereen

Onze GVB weekend cursus is voor iedereen die wilt leren golfen! Of je nu alleen komt, of met een vriend, oma of vader. Al ben je jong of oud en heb je 0 ervaring met golf. Bij ons geen starre regels of ruitjesbroeken. Iedereen is welkom om deel te nemen aan onze GVB weekend cursus!

gvb halen in een weekend golfbanen

Welkom op alle golfbanen in Nederland

Na de GVB weekend cursus kun je zelf in eigen tempo je golfspel verder ontwikkelen. Met je GVB op zak ben je namelijk welkom op alle golfbanen in Nederland. Wil je volgende week ook al op de golfbaan staan? Volg dan snel onze weekendcursus op een van onze 10 toplocaties verspreid over het land, zo is er altijd één bij jou in de buurt!

Aanbieding: Nu €179 i.p.v. €229 voor 2 hele dagen golfles incl. NGF-registratie en examen!