kasteel-engelenburg-luchtfoto2

Golfbaan Kasteel Engelenburg

Wij verzorgen jouw GVB cursus bij de schitterende golfbaan van Kasteel Engelenburg in Brummen vlakbij Arnhem. De oefenfaciliteiten en golfbaan zijn gelegen in de kasteeltuinen. Het hotel en restaurant geven de mogelijkheid om je weekend met een overnachting compleet te maken!

golfcursus

Wanneer kom jij je GVB halen in Arnhem?

Alle onderdelen van golf worden behandeld. Pitchen, chippen, putten, de swing en de veiligheids- en etiquetteregel. Je staat 2 hele dagen op de golfbaan en sluit af met een leuke oefenronde waarin jij je nieuwe skills kan laten zien!

Onze weekendcursus bestaat uit 2 hele dagen golfles. Bekijk welke cursusdata nog beschikbaar zijn voor deze golflocatie.

  • Vrijdag & zaterdag (10:00-16:30)
  • Zaterdag & zondag (10:00-16:30)
GVB arnhem

Hoe krijg ik baanpermissie?

Na afloop van de GVB cursus registreren wij je baanpermissie, waarmee je zelfstandig kunt gaan spelen. Binnen 14 dagen (maar meestal sneller) na de cursus ontvang je de NGF pas op jouw huisadres en kun je zelfstandig aan je handicap gaan werken.

Als je in Nederland wilt golfen moet je op vrijwel alle golfbanen in bezit zijn van een geldige NGF-registratie. Daarom ontvang jij na het volgen van onze cursus ieder jaar in het eerste kwartaal een nieuwe NGF-pas, zolang je NGF-registratie aanhoudt.

gvb cursus

De leukste golfcursus van omgeving Arnhem

“Een hele leuke manier om golf te leren kennen en om in korte tijd je GVB te halen. In 2 dagen keer je alle basisvaardigheden. De cursus hebben wij gevolgd in Brummen en was erg geslaagd. Top locatie, een goede golfdocent en een leuke kleine groep deelnemers. Het waren 2 onvergetelijke én gezellige dagen op de golfbaan! Ik raad het iedereen aan die kennis wil maken met het golfspel”

– Julia

Niet voor niets beoordelen onze cursisten ons met een 9,6 via Google reviews!

Ik wil mijn GVB halen!

Je GVB halen in omgeving Arnhem? Bekijk de beschikbare cursusdata en reserveer je cursus bij Golfbaan Kasteel Engelenburg in Brummen nabij Arnhem.

Reserveer nu en ontvang €50 vroegboekkorting!

Aanbieding: Nu €179 i.p.v. €229 voor 2 hele dagen golfles incl. NGF-registratie en examen!