gvb Biddinghuizen

Golfbaan Biddinghuizen

Wij verzorgen je GVB cursus op Golfbaan Dorhout Mees in Biddinghuizen. Deze locatie heeft een prachtige wedstrijdbaan met 9 speciale oefenholes met een uitgebreide driving range.

gvb biddinghuizen

De leukste weg naar jouw GVB in Biddinghuizen!

Onder leiding van onze golfpro’s Andy & Raymond leer je alle basics van het golfspel. Zij leren je de juiste technieken aan. Het is erg belangrijk dat je direct de juiste houding, goede balpositie, stand van clubhoofd en golfgrip leert, zodat jij een goede basis krijgt voor je latere golfspel. Daarnaast leer je tijdens het golfspel ook het Speeltempo en Etiquette. Deze zullen ook tijdens de Golftheorie examen terugkomen.

golfvaardigheidsbewijs ngf pas

Hoe ontvang je baanpermissie?

Na het afronden van de GVB cursus registreren wij jouw baanpermissie. Binnen enkele dagen ontvang je je persoonlijke NGF-pas op je deurmat. Met deze pas ben je klaar om zelf te gaan golfen en te werken aan je Handicap!

GVB halen

4.000+ tevreden cursisten gingen je voor

“Heb altijd een beetje tegen het golfen opgekeken. Achteraf gezien een totale vergissing. Op mijn fietstochten zag ik steeds hoe ontspannen de mensen bezig waren op de golfbaan bij mij in de buurt. Heb de stoute schoenen aangetrokken en mezelf opgegeven voor deze promotion weekendcursus. Leuke groep, gave pro en alles heel informeel. Ben op de golfbaan ook direct opgevangen en meegesleept. Jammer, ik had dit veel eerder moeten doen.”

– Jeanette

Niet voor niets beoordelen onze cursisten ons met een 9,6 via Google reviews!

Inschrijven?

Wil je jouw GVB halen in Biddinghuizen? Bekijk de beschikbare cursusdata en schrijf je in voor jouw golfcursus bij Golfbaan Dorhout Mees in Biddinghuizen.

Reserveer nu en ontvang €50 vroegboekkorting!

Aanbieding: Nu €179 i.p.v. €229 voor 2 hele dagen golfles incl. NGF-registratie en examen!