GVB Breda

De snelste weg naar je GVB in Breda

Als je wilt beginnen met golf is de eerste stap: het halen van je golfbewijs. Een golfbewijs heb je namelijk nodig om toestemming te hebben om op de golfbaan te mogen staan én golfen. Daarom hebben wij een speciale golfcursus ontwikkeld waarbij je in korte tijd je golfbewijs kunt halen. Wij kiezen voor kwaliteit en zekerheid. Daarom leer je bij ons altijd de golfbasis van exclusief NGF en PGA opgeleiden golfprofessionals.

Na het afronden van de GVB cursus ontvang je een officiële NGF-Baanpermissie waarmee je zelfstandig kunt gaan golfen en dus klaar bent om aan je handicap te gaan werken!

GVB Breda

Inhoud GVB cursus Breda

Op lunches en consumpties na zit bij ons alles inbegrepen. Geen onverwachte kosten, want daar houden wij niet van.
De GVB Breda cursus is inclusief:

  • 2 volle dagen of 6 wekelijkse lessen van 2 uur
  • Leenmaterialen (clubs) en oefenballen
  • Les volgens richtlijnen NGF en PGA Holland
  • GVB theorie examen
  • Aanvraag en afgifte NGF-pas
  • Landelijke NGF Baanpermissie
  • Les van NGF en PGA opgeleiden golfprofessionals
GVB Breda

Wanneer ga jij je GVB halen?

Kom ook genieten van ouderwetse Brabantse gastvrijheid bij de mooiste golflocatie. Je GVB halen doe je namelijk op: Golfpark De Turfvaert in Rijsbergen, vlakbij Breda. Deze baan is bij uitstek de perfecte baan voor de beginnende golfer. Een golfbaan met 18 holes, gebaseerd op de klassieke Britse golfbaan. Op deze locatie krijg je les van golfinstructeur Sascha Labrujere. Een vriendelijke en vaardige golfprofessional die gespecialiseerd is in individuele lessen en GVB cursussen.

 

Reserveer nu jouw GVB cursus Breda met korting!

Reserveer nu en profiteer tijdelijk van € 50,- vroegboekkorting!