Golfbaan Delfland

Golfbaan Delfland nabij Delft

Wij verzorgen je GVB cursus op Golfbaan Delfland, op ongeveer een halfuur rijden van Delft. Deze golflocatie beschikt over geweldige oefenfaciliteiten met 4 fantastische golfbanen omringd met water. Deze golfbaan staat met recht bekend als de gezelligste en meest gastvrije baan van de randstad!

GVB Delft

De leukste weg naar jouw GVB in omgeving Delft!

Onder leiding van onze altijd energieke Ian Goor leer je alle basics van het golfspel. Ian leert je de juiste technieken aan. Het is erg belangrijk dat je direct de juiste houding, goede balpositie, stand van clubhoofd en golfgrip leert, zodat jij een goede basis krijgt voor je latere golfspel. Ook leer je gedurende het golfspel het Speeltempo en Etiquette. Deze zullen ook tijdens de Golftheorie examen terugkomen.

golfvaardigheidsbewijs ngf pas

Hoe krijg ik baanpermissie?

Na afloop van de GVB cursus registreren wij je baanpermissie. Op je huisadres ontvang je je persoonlijke NGF-pas waarmee je toegang krijgt tot vrijwel alle golfbanen in Nederland. Met deze pas ben je klaar om zelfstandig te gaan golfen en om te werken aan je Handicap!

Ik wil mijn GVB halen!

Jouw GVB halen in omgeving Delft? Bekijk de beschikbare cursusdata en reserveer jouw cursus bij Golfbaan Delfland in Schipluiden nabij Delft.

Reserveer nu en ontvang €50 vroegboekkorting!