GVB Den Haag

Wanneer kom jij je GVB halen in Den Haag?

Wij geloven dat de golfsport niet elitair, maar juist leuk en toegankelijk moet zijn voor iedereen. Bij ons is je GVB halen niet alleen voordelig, maar je hebt gegarandeerd ook een onvergetelijke tijd, in een leuke groep en onder leiding van onze gedreven professionals.

Tijdens onze GVB cursus worden alle onderdelen van golf behandeld. Pitchen, chippen, putten, de swing en de veiligheids- en etiquetteregel. Je staat 2 hele dagen op de golfbaan en sluit af met een leuke oefenronde waarin jij je nieuwe skills kan laten zien!

GVB halen den haag

Voor iedereen die wilt leren golfen

Bij ons is ervaring niet nodig en de GVB cursus is geschikt voor alle leeftijden. Je krijgt uitsluitend les van NGF en PGA opgeleide instructeurs. Na afloop van de cursus ontvang je een officiële NGF-baanpermissie. Voor iedereen die graag wilt leren golfen in de buurt van Den Haag!

golfbewijs halen

Meer dan 6.000 tevreden cursisten gingen je voor

“Heb altijd een beetje tegen het golfen opgekeken. Achteraf gezien een totale vergissing. Op mijn fietstochten zag ik steeds hoe ontspannen de mensen bezig waren op de golfbaan bij mij in de buurt. Heb de stoute schoenen aangetrokken en mezelf opgegeven voor deze promotion weekendcursus. Leuke groep, gave pro en alles heel informeel. Ben op de golfbaan ook direct opgevangen en meegesleept. Jammer, ik had dit veel eerder moeten doen.”

– Jeanette

Niet voor niets beoordelen onze cursisten ons met een 9,6 via Google reviews!

GVB halen Wassenaar

Inhoud cursus

De cursus in Den Haag is inclusief:
  • 12 uur golfles
  • Baanles
  • Leenmateriaal (clubs en oefenballen)
  • Samenvatting van de Golfregels
  • Officiele NGF oefenexamens
  • Gegarandeerde NGF Baanpermissie

Inschrijven?

Bekijk hier alle cursusdata en schrijf je direct online in voor onze GVB Cursus bij de Haagsche Countryclub Groen-Geel in Wassenaar.

Reserveer nu jouw golfcursus en ontvang €50 vroegboekkorting!

Aanbieding: Nu €179 i.p.v. €229 voor 2 hele dagen golfles incl. NGF-registratie en examen!