ermelo gvb golfcursus

De perfecte setting om te leren golfen

Deze unieke golflocatie, gelegen in het schilderachtige hart van de Veluwe, biedt niet alleen een adembenemende omgeving maar ook de perfecte setting om te leren golfen. Ontdek de uitdagende hoogteverschillen, het pure zandgrond, en het ruige heidelandschap terwijl je 18 unieke holes verkent. Leer golfen op een plek waar de natuur en de sport harmonieus samenkomen, en bereid je voor om je golfvaardigheidsbewijs te halen op een locatie die net zo bijzonder is als de ervaring zelf. Welkom bij de plek waar leren golfen een onvergetelijke belevenis wordt.

golfcursus gvb

Snel en professioneel leren golfen

Of je nu een absolute beginner bent of al wat golfervaring hebt, onze 2-daagse golfcursus is ontworpen voor iedereen die snel en professioneel de basis van het golfspel wil beheersen. Leer de kunst van het pitchen, chippen en putten, perfectioneer je golfswing en ontrafel de geheimen van veiligheid en etiquette. Sluit af met een boeiende oefenronde en deel je nieuwe vaardigheden met medecursisten. Een golfavontuur geschikt voor alle leeftijden, zonder vereiste ervaring! Laat je golfpassie ontvlammen in het prachtige Ermelo.

Ermelo golfcursus

GVB Ermelo - Cursusdetails:

  • 2-daagse cursus: kies voor Vrijdag & zaterdag (10:00-16:30) of Zaterdag & zondag (10:00-16:30)
  • All-in: Lesmateriaal, NGF-registratie en theorie-examen
  • Leren als een pro: Met ervaren instructeur Gert-Jan aan je zijde, leer je niet alleen golfen, maar ontdek je de charme van een van de beste 9-holes golfbanen in Nederland, bekroond in 2022.
Leren golfen

Met zelfvertrouwen de golfbaan op!

Na het voltooien van onze GVB-cursus ben jij klaar om met volle zelfvertrouwen de golfbaan te betreden. Inbegrepen bij de cursus is jouw baanpermissie (NGF-registratie), die jou de vrijheid geeft om zelfstandig op bijna elke golfbaan in Nederland te spelen. Zonder deze NGF-pas is toegang tot de golfbaan namelijk beperkt. Een geldige NGF-registratie is van onschatbare waarde op vrijwel elke golfbaan, en daarom vernieuwen wij jouw NGF-pas jaarlijks.

2019-09-12-the-links-valley-mike2

Meer dan 4.000 tevreden cursisten

Onze golfcursus wordt op 15+ locaties in heel Nederland gegeven.

“Ik heb zeer genoten van de 2 daagse cursus die ik via jullie heb gehad en wil jullie ook complimenteren met de wijze qua organisatie en communicatie. Ik heb een paar kennissen die ook hoogst waarschijnlijk hun “gvb” willen halen en heb hun dan ook aangeraden dat via jullie te doen”

– Jeroen

Onze cursisten beoordelen ons niet voor niets met een 9,6 via Google reviews!

Reserveer nu jouw cursus

Ontdek onze beschikbare cursusdata en reserveer jouw plek bij The Links Valley in Ermelo (Gelderland).

Boek vandaag en krijg €50 vroegboekkorting

Aanbieding: Nu €179 i.p.v. €229 voor 2 hele dagen golfles incl. NGF-registratie en examen!