GVB Haarlem

Kies voor de snelste weg naar jouw GVB

Wil jij beginnen met golf? Dan heb je eerst een golfvaardigheidsbewijs (GVB) nodig. Zonder GVB heb je namelijk geen toestemming om op de golfbaan te mogen staan. Wij snappen dat jij je GVB zo snel mogelijk wilt halen, zodat jij de golfbaan op kan. Daarom hebben wij een speciale GVB golfcursus ontwikkeld, waarbij je in de kortste tijd in het bezit bent van een golfbewijs.

Hoe GVB Halen?

Kwaliteit en zekerheid

Kwaliteit en zekerheid vinden we belangrijk. Daarom krijg je bij ons áltijd les van NGF en PGA opgeleiden golfprofessionals. Na het afronden van je GVB Cursus ontvang je een officiële NGF baanpermissiepas. Deze pas geeft jou toestemming om zelfstandig de golfbaan op te mogen, zodat jij kan werken aan je handicap in eigen tempo!

“Plezierige en effectieve instructie. Dit was voor mij de basis en de eerste enthousiaste kennismaking met de recreatieve golfsport. “

– Hans

Niet voor niets beoordelen onze cursisten ons met een 9,6 via Google reviews!

 

 

GVB Haarlem

Wat zit bij de GVB cursus Haarlem inbegrepen?

Op lunches en consumpties na zit bij ons alles inbegrepen. Geen onverwachte kosten, want daar houden wij niet van. De GVB Haarlem golfcursus is inclusief:

  • 12 uur golfles in 2 dagen volgens richtlijnen NGF en PGA Holland
  • Oefenmateriaal: clubs & oefenballen
  • GVB theorie examen
  • Aanvraag en afgifte NGF-pas
  • Landelijke NGF Baanpermissie
  • Exclusief les van NGF en PGA opgeleiden golfprofessionals
Tom Terpstra

Wanneer haal jij je GVB?

De GVB golfcursus wordt gegeven op golflocatie: Golfbaan Spaarnwoude in Velsen-Zuid, vlakbij Haarlem. Deze baan beschikt over 66 holes – verdeeld over zeven baanlussen – en behoort daarmee tot de grootste golfcomplex van Europa.

Op deze locatie krijg je les van golfinstructeur Tom Terpstra. Onze golfprofessional zorgt ervoor dat jij je GVB gaat halen op het mooie en gastvrije Golfbaan Spaarnwoude!

Reserveer nu jouw GVB cursus Haarlem!

Profiteer nu tijdelijk van € 50,- vroegboekkorting!

Aanbieding: Nu €179 i.p.v. €229 voor 2 hele dagen golfles incl. NGF-registratie en examen!