golfcursus zaandam

Een schilderachtige locatie nabij Zaandam

Onze cursussen vinden plaats op de prachtige 18-holes golfbaan van de Zaanse Golf Club in Wijdewormer, een schilderachtige locatie nabij Zaandam en Amsterdam. Hier geniet je van uitdagend golfen in een rustig natuurgebied met historische polders. De golfbaan staat bekend om zijn hoge kwaliteit, en gasten worden verwelkomd met warme gastvrijheid. En vergeet niet te ontspannen op ons terras, dat velen beschouwen als het mooiste clubhuisterras van Nederland. Bovendien ben je vanuit Amsterdam in minder dan 10 minuten op onze locatie. We kijken ernaar uit je snel te verwelkomen!

Scherm­afbeelding-2023-05-23-om-13.46.59

GVB Zaandam - Cursusdetails:

  • Datum: Vrijdag & zaterdag (10:00-16:30) / Zaterdag & zondag (10:00-16:30)
  • Locatie: Zaanse Golf Club, Wijdewormer (vlakbij Zaandam en Amsterdam)
  • All-in: Lesmateriaal, NGF-registratie en theorie-examen
golfcursus gvb

Wat kun je verwachten:

Tijdens onze tweedaagse golfcursus krijg je uitgebreide instructie in alle aspecten van golf, inclusief pitchen, chippen, putten, de golfswing en de regels voor veiligheid en etiquette. Je brengt twee volledige dagen door op de golfbaan en sluit af met een leuke oefenronde waarin je je nieuwe vaardigheden kunt laten zien.

Scherm­afbeelding-2023-05-23-om-13.47.26

Hoe krijg ik baanpermissie?

Na het afronden van de GVB cursus registreren wij je baanpermissie. Hiermee kun je zelfstandig gaan spelen. Binnen 14 dagen (meestal sneller) na de cursus ontvang je je NGF-pas op je huisadres, waarmee je zelfstandig aan je handicap kunt werken.

Let op: Om in Nederland te golfen, heb je op vrijwel alle golfbanen een geldige NGF-registratie nodig. Daarom ontvang je ieder jaar in het eerste kwartaal na het volgen van onze cursus een nieuwe NGF-pas, zolang je NGF-registratie geldig is.

GVB Den Haag

Ervaringen van cursisten:

“Ik heb zeer genoten van de 2 daagse cursus die ik via jullie heb gehad en wil jullie ook complimenteren met de wijze qua organisatie en communicatie. Ik heb een paar kennissen die ook hoogst waarschijnlijk hun “gvb” willen halen en heb hun dan ook aangeraden dat via jullie te doen”

– Jeroen

Onze cursisten beoordelen ons niet voor niets met een 9,6 via Google reviews!

Klaar om je GVB te halen in Zaandam?

Bekijk de beschikbare cursusdata en reserveer nu je plek bij de Zaanse Golf Club in Wijdewormer, vlakbij Zaandam.
Reserveer vandaag nog en ontvang €50 vroegboekkorting! 

Aanbieding: Nu €179 i.p.v. €229 voor 2 hele dagen golfles incl. NGF-registratie en examen!