Burggolf Westerpark

Golfparadijs bij Burggolf Westerpark in Zoetermeer!

Onze cursussen worden gehouden op de schitterende 18-holes golfbaan van Burggolf Westerpark, dé golflocatie in Zoetermeer. Hier sloeg Prins Bernhard van Lippe-Biesterfeld in 1990 de eerste bal, en sindsdien bieden we golfers van alle leeftijden een betoverende ervaring. Je geniet hier van uitdagend golfen in een rustige omgeving met historische polders. De golfbaan staat bekend om zijn hoge kwaliteit, en gasten worden verwelkomd met warme gastvrijheid. Ontspan op ons terras, dat velen beschouwen als het mooiste clubhuisterras van Nederland. Bovendien bereik je onze locatie in minder dan 10 minuten vanuit het hart van Zoetermeer. We kijken ernaar uit je snel te verwelkomen!

Burggolf Westerpark

GVB Zoetermeer - Cursusdetails:

  • Datum: Vrijdag & zaterdag (10:00-16:30) / Zaterdag & zondag (10:00-16:30)
  • Locatie: Burggolf Westerpark, Zoetermeer (vlakbij het centrum)
  • All-in: Lesmateriaal, NGF-registratie en theorie-examen
golfcursus gvb

Wat staat je te wachten:

Dompel jezelf onder in onze leuke intensieve tweedaagse golfcursus, waar passie voor het spel en professionele begeleiding samenkomen. Leer de kunst van het pitchen, chippen, putten en perfectioneer je golfswing terwijl je de geheimen van veiligheid en etiquette ontdekt. Na deze cursus schitter je tijdens een boeiende oefenronde, waarin je je gloednieuwe vaardigheden kunt laten zien aan je medespelers.

gvb zoetermeer

Snel zelfstandig de baan op

Zodra je onze GVB-cursus afrondt, schrijven wij jouw baanpermissie in. Dit betekent dat je zelfstandig de golfbaan kunt betreden en aan je handicap kunt werken. Binnen een razendsnelle termijn van 14 dagen (vaak zelfs sneller) ontvang je jouw NGF-pas direct aan je deur, waarmee je vol vertrouwen de golfbanen van Nederland kunt verkennen. Vergeet niet: een geldige NGF-registratie is essentieel op vrijwel elke golfbaan, en daarom vernieuwen wij jouw NGF-pas jaarlijks in het eerste kwartaal na het voltooien van onze cursus. Ontketen je golftalent in de betoverende omgeving van Zoetermeer en laat jouw spel de lokale greens veroveren!

GVB Den Haag

Ervaringen van cursisten:

“Ik heb zeer genoten van de 2 daagse cursus die ik via jullie heb gehad en wil jullie ook complimenteren met de wijze qua organisatie en communicatie. Ik heb een paar kennissen die ook hoogst waarschijnlijk hun “gvb” willen halen en heb hun dan ook aangeraden dat via jullie te doen”

– Jeroen

Onze cursisten beoordelen ons niet voor niets met een 9,6 via Google reviews!

Je GVB in Zoetermeer halen?

Ontdek onze beschikbare cursusdata en reserveer jouw plek bij Burggolf Westerpark.

Boek vandaag en krijg €50 vroegboekkorting

Aanbieding: Nu €179 i.p.v. €229 voor 2 hele dagen golfles incl. NGF-registratie en examen!