Onze GVB cursus bestaat uit verschillende onderdelen, zoals het leren van de basistechnieken, het spelen op de golfbaan en het behalen van het theorie-examen. Tijdens de lessen leer je onder andere de juiste grip, houding en swing, en maak je kennis met de verschillende clubs en slagen. Ook besteden we aandacht aan de etiquette en spelregels van golf, zodat je goed voorbereid de golfbaan op kunt.

GVB halen

Snelle GVB cursus

Onze intensieve GVB cursus is een weekendcursus die je in slechts 2 dagen alle essentiële vaardigheden leert om je Golfvaardigheidsbewijs te halen. Je krijgt gedurende 2 hele dagen (10:00-16:30) golfles van ervaren professionals op vrijdag & zaterdag of op zaterdag & zondag.

Tijdens deze cursus komen alle aspecten van golf aan bod, waaronder pitchen, chippen, putten, de swing en de veiligheids- en etiquetteregels. Bovendien breng je 2 hele dagen door op de golfbaan, waarbij je ook een leuke oefenronde speelt om je nieuwe vaardigheden in de praktijk te brengen.

 

GVB Den Haag

GVB cursus voor iedereen die wil leren golfen

Onze weekendcursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en leert je alle basisvaardigheden die nodig zijn om je GVB te behalen. Met deze intensieve cursus bespaar je tijd en behaal je snel je GVB in slechts 2 dagen. Schrijf je nu in voor onze GVB cursus en behaal je Golfvaardigheidsbewijs bij Nugvbhalen.nl.

golf_pro_motion-261-scaled

Je GVB thuisgestuurd

Wil jij ook je GVB halen en genieten van het mooie golfspel? Schrijf je dan nu in voor onze GVB cursus. Voor vragen of meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. Wij helpen je graag verder!